Van dinsdag 11 t/m donderdag 13 december 2018 vindt in de hal van het WZA de traditionele kerstmarkt plaats. De markt wordt georganiseerd door de stichting Vrienden van het WZA.

Meer dan twintig standhouders hebben dit jaar een stand in de hal van het ziekenhuis. Naast het vertrouwde artikelenaanbod zullen dit jaar onder meer te koop zijn: olijfolie, bakartikelen, parfums en cosmetica, wijn en jam, vogelvoederhuisjes, eigengemaakte zeepjes en lippenbalsems, landelijke cadeauartikelen, beelden en energetix.

De Vrienden van het WZA verkopen daarnaast kerstgeschenken en chocolade truffels. De door vrijwilligers gebakken kniepertjes zullen natuurlijk niet ontbreken! De opbrengst hiervan en van de standverhuur besteden de Vrienden het komende jaar weer aan allerlei zinvolle extra's om het verblijf van patiënten en bezoekers in het WZA te veraangenamen.  

U bent iedere dag welkom van 8.30 uur tot 19.00 uur. 

 

Wilt u inlichtingen over de kerstmarkt, neem dan contact op met de voorzitter van de Stichting Vrienden van het WZA, de heer Bert Daalder, telefoon 06 48 16 79 60.