Voorlichtingsbijeenkomst 'Gezond zwanger'

5 november 2018

Ben je (net) zwanger of heb je een kinderwens? Dan komen er vast veel vragen in je op: hoe kun je zo gezond mogelijk leven vóór en tijdens je zwangerschap? Hoe ga je om met kwaaltjes? Wel of geen borstvoeding? En hoe gaat de zorgverlening rondom zwangerschap eigenlijk in zijn werk?

Wist je dat de gezondheid van je kindje al wordt beïnvloed vóór de bevruchting en dat na de eerste drie maanden alle belangrijke organen al ontwikkeld of aangelegd zijn? Alle reden om vanaf het begin bewust bezig te zijn met jouw lichaam en leefstijl.

Wil je weten wat je zelf – ook al vóór de bevruchting – kunt doen om te zorgen voor een gezonde zwangerschap? Tijdens de informatieavond ‘Gezond Zwanger' ontdek je het. Een verloskundige, fysiotherapeut en diëtist vertellen je alles over zaken als voeding, lichamelijke veranderingen, leefstijl en beweging, de zorgverlening en andere praktische dingen. Ook is er een interessante informatiemarkt waar verschillende organisaties informatie geven over zwangerschap en geboortezorg. Na afloop krijg je een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Eerstvolgende bijeenkomsten

  • Woensdag 19 september 2018
  • Maandag 5 november 2018

 

Deze voorlichtingsavond wordt verzorgd door het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) Assen e.o.

Datum bijeenkomst

Dinsdag 19 september 2018

Tijd

19.30 -21.30 uur
De zaal is open vanaf 19.15 uur

Plaats

Wilhelmina Ziekenhuis Assen,
Europaweg-Zuid 1

Kosten

Deelname is gratis

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij de secretaresse van de kraamafdeling van het WZA. Telefoonnummer (0592) 32 53 70 (tussen 8.00u en 15.30u).