Wat zijn de voordelen van borstvoeding, hoe gaat borstvoeding in de praktijk, hoe combineer je het met je werk? Tijdens deze bijeenkomst geeft een lactatiekundige van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen uitgebreide informatie over al deze onderwerpen én meer. Al je vragen kun je natuurlijk ook aan haar stellen! 

De avond wordt verzorgd door het VSV (verloskundig samenwerkingsverband) Assen e.o.

Een videopresentatie

Tot 1 augustus zijn er door de coronacrisis geen voorlichtingsbijeenkomsten in het WZA. Ben je zwanger en wil je meer weten over borstvoeding? Ter vervanging van de bijeenkomsten over borstvoeding bieden we je een videopresentatie aan. 

Vanaf 1 augustus kunnen er maximaal 20 personen bij de bijeenkomsten aanwezig zijn. Als je je opgeeft en de bijeenkomst is al vol, krijg je een linkje naar de videopresentatie.

Meer weten over verloskunde in het WZA?

Ga naar de pagina 'Geboortezorg in het WZA'.

Eerstvolgende bijeenkomsten

  • maandag 21 september 2020
  • woensdag 4 november 2020
  • woensdag 16 december 2020

Vanaf 1 augustus zijn bijeenkomsten weer mogelijk voor maximaal 20 personen. Dan kunnen we voldoende rekening houden met de 1,5 meter. 

Tijd

19.30 - 21.30 uur
De zaal is open vanaf 19.15 uur

Plaats

Wilhelmina Ziekenhuis Assen,
Europaweg-Zuid 1

Kosten

Deelname is gratis

Je kunt je alleen via deze button aanmelden. 

aanmeldbutton

Vragen

Met vragen kun je contact opnemen met de secretaresse van de kraamafdeling. Telefoonnummer (0592) 32 53 70, bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 15.30 uur.