Door het coronavirus kan de voorjaarsmarkt helaas niet doorgaan. 

Op woensdag 6 mei verandert het plein voor de hoofdingang van het WZA in een gezellige voorjaarsmarkt. Met natuurlijk heel veel planten en tuin- en cadeauartikelen.

De Vrienden van het WZA zorgen net als voorgaande jaren voor een veelzijdige verzameling zomerbloeiers zoals geraniums, petunia, salvia, verbena en nog vele andere soorten planten. Uiteraard zijn er ook dit jaar weer diverse andere kramen met de mooiste kaarsen, tuinfakkels en windlichten. Ook voor parfum, (eigen gemaakte) kaarten en kransen en diverse decoratie- en cadeauartikelen bent u op de voorjaarsmarkt op de goede plek. Zeker weten dat er iets leuks bij zit om op Moederdag te geven!

De voorjaarsmarkt wordt traditiegetrouw gehouden op het terrein voor de hoofdingang, bij de fietsenrekken. Vanaf 08.30 tot 17.00 uur bent u van harte welkom. 

Extra’s voor patiënten

Verreweg het grootste deel van de opbrengst van markt is voor de kas van de Stichting Vrienden van het WZA. Hiervan betalen de Vrienden voor patiënten en bezoekers allerlei extra’s. Zo hebben zij de afgelopen twintig jaren al veel voorzieningen mogelijk gemaakt, waaronder een Stilteruimte, een communicatie-app voor IC-patiënten die aan de beademing liggen, verfraaiing van wachtkamers en een nieuwe piano voor vieringen in het ziekenhuis.

Dankzij donateurs

De stichting Vrienden van het WZA kan haar goede werk alleen doen met hulp van alle donateurs. Wilt u meer informatie over de stichting Vrienden of zelf donateur worden? Kijk op http://vriendenvanhet.wza.nl/.

Datum

Woensdag 6 mei 2020

Tijd

8.30 - 17.00 uur

Plaats

Voorterrein Wilhelmina Ziekenhuis Assen,
Europaweg-Zuid 1

Kosten

Toegang is gratis