Update 12.40 uur

De situatie rondom de wateroverlast is vrijwel geheel verholpen. Patiënten zullen er nauwelijks tot geen hinder meer van ondervinden. De wachtruimte voor de Spoedeisende hulp en de Huisartsenpost is weer volledig beschikbaar. De Huisartsenpost gaat weer gewoon om 17.00 uur open, zoals gebruikelijk.

Oorspronkelijk bericht

Woensdagochtend 23 oktober om 4.30 uur is er een waterleiding gesprongen op de eerste verdieping van het WZA. Dat heeft voor forse wateroverlast gezorgd. De spoedeisende hulp is een aantal uren buiten dienst geweest en de OK is wat later van start gegaan. Ook enkele liften zijn buiten dienst geraakt.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse waardoor er snel acties ondernomen konden worden. De waterleiding is intussen gerepareerd. De meeste ruimtes zijn weer droog, schoon en in gebruik.

Patiënten zullen er vandaag nauwelijks hinder van ondervinden. Enkele looproutes zijn aangepast en de wachtruimte van de spoedeisende hulp en de huisartsenpost is verplaatst. Dit staat allemaal duidelijk aangegeven voor patiënten.

Hartelijk dank voor uw begrip voor het tijdelijke ongemak.