De Huisartsenpost in het WZA is tijdelijk verhuisd naar poli 51 (Chirurgie). Dat is omdat we de post aan het verbouwen zijn, zodat de Huisartsenpost en de SEH straks samen een mooi spoedplein hebben. 

De Huisartsenpost (HASP) is nu dus te vinden bij poli Chirurgie (poli 51). Dit wordt duidelijk aangegeven in de bewegwijzering, zowel met losse borden als bij de hangende bewegwijzering. Patiënten die komen voor de huisartsenpost kunnen de gele borden volgen.

De wachtkamer van de Huisartsenpost wordt voor een groot deel afgesloten met stofschotten. Bezoekers voor de diabetesverpleegkundige of voor een coagulatiecheck kunnen plaatsnemen in wachtruimte 34. Die is verderop in de gang te vinden, in de buurt van de poliklinische OK’s. Ook deze route is aangegeven in de bewegwijzering.​​

Voor de patiënt betekent het nieuwe spoedplein dat hij maar één keer een uitleg hoeft te geven van de klacht en maar één keer een wachttijd heeft in plaats van eerst bij de Huisartsenpost en dan nog een keer bij de SEH.