Op woensdag 20 en donderdag 21 juli is de hoofdingang van het WZA verplaatst. Dit heeft te maken met de bouw van ons nieuwe operatiecomplex. Patiënten en bezoekers kunnen tijdelijk de ingang van de koffiehoek gebruiken. Die is te bereiken via de achterkant van het WZA-gebouw. Met borden staat duidelijk aangegeven waar de tijdelijke ingang is. Gastvrouwen bieden waar nodig hulp. 

De bouw van ons nieuwe operatiecomplex vordert goed. Zo werd er de afgelopen weken een nieuwe trap gebouwd boven de hoofdingang. Die is nu klaar. De tijdelijke tunnel die ervoor zorgde dat passanten tijdens de bouw van de trap veilig naar binnen konden, wordt daarom nu afgebroken. Dat zorgt voor overlast bij de hoofdingang. Daarom is de ingang op 20 en 21 juli verplaatst naar de andere kant van het gebouw.

Paar minuten langer lopen

Patiënten en bezoekers moeten die twee dagen even om het gebouw heen. Dat is een paar minuten langer lopen. Ze komen tijdelijk bij de koffiehoek binnen, net aan de andere kant van de receptie. Met borden staat duidelijk aangegeven waar de tijdelijke ingang is.

Gastvrouwen en golfkar

Tijdens de twee dagen dat de hoofdingang afgesloten is, staan gastvrouwen klaar om iedereen snel en veilig op de juiste plek te krijgen. Ook kunnen patiënten en bezoekers zich met de golfkar naar de tijdelijke ingang laten brengen. Eenmaal binnen zijn de receptie, apotheek, poliklinieken en verpleegafdelingen gewoon net als altijd te bereiken.

 

Het operatiecomplex wordt naar verwachting in de eerste helft van 2022 geopend.

De tijdelijke tunnel boven de hoofdingang

plattegrond tijdelijke ingang

 

 

Banner Het WZA bouwt