In het WZA willen we onze (kwetsbare) patiënten zo veel mogelijk beschermen, en voorkomen dat onze medewerkers uitvallen door ziekte. Daarom blijven in ons ziekenhuis voorlopig álle bestaande afspraken van kracht. Ook nu in de rest van de samenleving de maatregelen op 25 februari nog verder versoepelen.

Desinfecteren en medisch mondkapje 

We blijven u als patiënt of bezoeker daarom vragen uw handen te desinfecteren, 1,5 meter afstand te houden en een medisch mondneusmasker te dragen tijdens uw bezoek aan ons ziekenhuis. Ook als u een patiënt bezoekt op de verpleegafdeling. Pak bij binnenkomst een gratis medisch mondkapje uit de dispenser bij de hoofdingang.   

Kom zoveel mogelijk alleen

Om voldoende afstand te kunnen houden in de gangen, wachtruimtes en spreekkamers vragen we u om, als dat kan, alleen te komen. Tip: als u een mobiele telefoon hebt, kunt u uw telefoon aanzetten in de spreekkamer. Degene die thuis blijft of u heeft afgezet en buiten wacht, kan dan meeluisteren.  

Bezoektijden

Ook de bezoektijden blijven hetzelfde. Op de algemene verpleegafdelingen mag een patiënt 1 bezoeker per keer ontvangen van 16 jaar of ouder. Om geen drukte op de patiëntenkamers te krijgen, vragen we u om uw bezoek vooraf te plannen. Dat kan met onze online bezoekplanner. Als er al bezoek is, ziet u dat meteen en kunt u een ander moment uitkiezen.

Wilt u meer weten of alle afspraken nog eens rustig nalezen? Op onze pagina over het coronavirus vindt u alle informatie terug.

 

Een veilig ziekenhuis, daar zorgen we samen voor!

 

Ziekenhuis in, mondkapje op!

Ziekenhuis in, mondkapje op!