Op donderdag 13 en vrijdag 14 januari is hoofdingang van het WZA verplaatst. Dit heeft te maken met de bouw van ons nieuwe operatiecomplex. Patiënten en bezoekers kunnen tijdelijk de ingang van de koffiehoek gebruiken. Die is te bereiken via de achterkant van het WZA-gebouw. Met borden staat duidelijk aangegeven waar de tijdelijke ingang is. Gastvrouwen en gastheren bieden waar nodig hulp. 

Het WZA bouwt! Na het Ouder en Kind-centrum en de afdeling Intensive Care is nu het operatiecomplex aan de beurt. Een grote verbouwing die helaas voor wat overlast kan zorgen. In verband met deze werkzaamheden is de ingang van het WZA op 13 en 14 januari verplaatst naar de andere kant van het gebouw. 

Paar minuten langer lopen

Patiënten en bezoekers die vanaf de parkeerplaats komen, moeten beide dagen even om het gebouw heen. Dat is een paar minuten langer lopen. Ze komen tijdelijk bij de koffiehoek binnen, net aan de andere kant van de receptie. Met borden staat duidelijk aangegeven waar de tijdelijke ingang is.

Gastvrouwen en golfkar

Tijdens de dagen dat de hoofdingang afgesloten is, staan gastvrouwen en gastheren klaar om iedereen snel en veilig op de juiste plek te krijgen. Ook kunnen patiënten en bezoekers zich met de golfkar naar de tijdelijke ingang laten brengen. Eenmaal binnen zijn de receptie, apotheek, poliklinieken en verpleegafdelingen gewoon net als altijd te bereiken.

Bezoekers kunnen naar verwachting vanaf zaterdag 15 januari weer gewoon gebruikmaken van de hoofdingang van het WZA. 

Het operatiecomplex wordt naar verwachting in de eerste helft van 2022 geopend.