Kerstmarkt Vrienden van het WZA

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 december 2017 vindt in de hal van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen van 8.30 uur tot 19.00 uur de traditionele kerstmarkt plaats.

ke

Meer dan twintig standhouders hebben dit jaar een stand in de hal van het ziekenhuis. Naast het vertrouwde artikelenaanbod zullen dit jaar onder meer te koop zijn: olijfolie, bakartikelen, parfums en cosmetica, wijn en jam, vogelvoederhuisjes, eigengemaakte zeepjes en lippenbalsems, landelijke cadeauartikelen, beelden en energetix.

De Vrienden van het WZA verkopen daarnaast kerstgeschenken en chocolade truffels. De door vrijwilligers gebakken kniepertjes zullen natuurlijk niet ontbreken! De opbrengst hiervan en van de standverhuur zullen de Vrienden het komende jaar weer besteden aan allerlei zinvolle extra's om het verblijf van patiënten en bezoekers in het WZA te veraangenamen.  

Wilt u inlichtingen over de kerstmarkt, neem dan contact op met de voorzitter van de Stichting Vrienden van het WZA, de heer Bert Daalder, telefoon 06 48 16 79 60.

Andere bijeenkomsten


Terug naar Agenda