Roeleke Nijholt
Anesthesioloog
Liesbeth
Patiënt
 

Preoperatieve poli anesthesiologie

Als u in aanmerking komt voor een operatie of een onderzoek waarbij u anesthesie (narcose of plaatselijke verdoving) krijgt, ontvangt u enige tijd voor uw opname een oproep voor de preoperatieve poli anesthesiologie. U hebt dan een gesprek met een anesthesioloog en een anesthesiemedewerker.

Aan de hand van een vragenlijst en een beperkt lichamelijk onderzoek bekijken zij hoe het met uw lichamelijke conditie is gesteld en of u de ingreep goed zult kunnen verdragen. (Eventueel worden andere specialisten ingeschakeld.) Verder wordt besproken welk type verdoving in uw geval het meest geschikt is.

Patiënten krijgen een algehele anesthesie (narcose) of een verdoving van een deel van het lichaam door middel van een regionale techniek (zoals de ruggenprik of een prik aan de hals of in de oksel) of een lokale techniek (zoals een prik in een zenuw van de hand of een druppelverdoving bij een oogoperatie).

  


Postoperatieve pijnbestrijding in het WZA

Vragen?

Mocht u vragen hebben, dan kunt u de secretaresse van het preoperatieve spreekuur bellen op nummer (0592) 32 56 80 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur (tijdens vakanties tussen 8:30 en 16:30 uur).


 

Medewerkers

   

  Contact

  •  (0592) 32 56 80
  • Afdelingsnummer 71

  Bereikbaarheid

  Op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur