Artsen en medewerkers

C23

Er is dagelijks een cardioloog op de afdeling.

Iedere maandag, woensdag en vrijdag worden alle patiënten besproken en door de cardioloog bezocht. U kunt uw partner/familie op deze dagen de artsenvisite laten bijwonen en eventueel vragen stellen aan de cardioloog.

Op dinsdag, donderdag en in het weekend worden alleen de bijzonderheden besproken en worden de nieuwe patiënten (en zo nodig andere patiënten) door de cardioloog gezien. Eventueel wordt andere specialisten om advies gevraagd. 

 

VerpleegkundigenC24

Wij werken op C2 met een vast team
verpleegkundigen. Tijdens uw verblijf
hebben u en uw naaste omgeving het meeste contact met ons. Uw vragen of wensen kunt u vanzelfsprekend altijd met ons bespreken.

Wij werken in de volgende diensten:

Dagdienst: 7.15 uur tot 16.00 uur

Late dienst: 15.15 uur tot 23.15 uur

Nachtdienst: 23.00 uur tot 7.30 uur C25

 


Multidisciplinair team

Wij behandelen u met een multidisciplinair team, omdat hartproblematiek in het algemeen complex is en invloed heeft op het lichamelijk, psychisch én sociaal functioneren. Naast artsen en verpleegkundigen wordt u ook door andere hulpverleners begeleid. Met name de fysiotherapie speelt een belangrijke rol.

 

C26

Afdelingshoofd

De leiding is in handen van ons unithoofd: Klaasje van der Laan.

 

Overige medewerkers

Op de afdeling werken ook voedingsassistenten, medewerkers facilitaire dienst en secretaresses. De secretaresse regelt onder andere de afspraken.

 C27 

De secretaresse