Brenda Veltink
Receptionist
Juliëtte
Bezoeker
 

Sociale media

Wist je dat het WZA actief is op diverse zogenaamde sociale media?Via Facebook en Twitter blijven onze fans, volgers en abonnees op de hoogte van actueel WZA-nieuws. Op YouTube delen we onze filmpjes met je.

Voor iedereen

Facebook, YouTube en Twitter zijn er voor iedereen. Nodig je buren, vrienden, familie en kennissen uit om fan en volger te worden van de digitale sociale netwerken waarop het Wilhelmina Ziekenhuis Assen actief is. Zegt het voort; hoe meer leden, hoe beter!

Facebook

Facebook logoOp onze officiële pagina op het internationale Facebook lees je de laatste nieuwsberichten en kun je je mening achterlaten voor de redactie. Laat zien dat ook jij fan bent en sluit je aan via facebook.com/WilhelminaZiekenhuisAssen

Twitter 2Twitter

Via Twitter houden we iedereen op de hoogte van het allerlaatste nieuws. Als je lid bent geworden van ons account op www.twitter.com/WZA_Ziekenhuis kun je ons je berichten sturen door "@WZA_Ziekenhuis" erin te vermelden.

YouTube logoYouTube

We proberen ook regelmatig een filmpje te plaatsen op ons eigen YouTube-kanaal youtube.com/user/WilhelminaZiekenhuis. Heb jij ons filmarchief al eens bekeken? Je kunt ook abonnee worden.