Op de polikliniek Longgeneeskunde gebruiken we SanaCoach COPD om u nóg beter te begeleiden. Het is een online programma, geschikt voor uw smartphone, tablet of pc.

Met SanaCoach leert u wat COPD precies is en hoe u er het beste mee om kunt gaan. Daardoor hebt u het eerder in de gaten als het slechter met u gaat. En kunt u eerder maatregelen treffen of hulp inroepen. Ook kunt u zelf vragen stellen aan uw longarts of longverpleegkundige. 

Wat zijn de voordelen?

  • Voor uw bezoek aan de longarts of longverpleegkundige kunt u aangeven wat u wilt bespreken.
  • Als u een vraag hebt, krijgt u binnen twee werkdagen antwoord.
  • U hoeft minder vaak naar het ziekenhuis te komen.
  • U krijgt tips op maat om te voorkomen dat uw klachten verergeren.

Hoe werkt het?

U hebt een eigen, beveiligde pagina van SanaCoach. Om daar te komen gaat u naar www.sanacoach.com. Daar logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Deze krijgt u van ons wanneer u zich hebt aangemeld.

Tip: bekijk het filmpje op www.sananet.nl/sanacoach-copd

Doet u mee?

Bent u geïnteresseerd in SanaCoach? Bespreek dit dan met uw longverpleegkundige. Als u SanaCoach wilt gaan gebruiken, vragen we u een aanmeldingsformulier in te vullen. Daarna krijgt u van ons een mail met uw inloggegevens.

Nog vragen?

U kunt de polikliniek Longgeneeskunde bellen op nummer (0592) 32 52 35 van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur. Ook kunt u een berichtje sturen met de BeterDichtbij app.