Thuismeten bij hartfalen

In het WZA kunnen patiënten met hartfalen begeleid worden met de thuismeten-app. U hoeft dan niet meer naar het ziekenhuis te komen voor de controle van gewicht, bloeddruk en hartslag. U doet thuis de metingen, en geeft ze - veilig - door met een speciale app, de Thuismeten-app. Om te kunnen meten, krijgt u de apparatuur thuis. En u zet de Thuismeten-app op uw smartphone, tablet of computer.

Hebt u interesse in thuismeten? Bespreek het dan met uw hartfalenverpleegkundige. Zij kan met u overleggen of thuismeten iets voor u is. Hebt u vragen over het thuismeten, dan kunt u de hartfalenverpleegkundigen van maandag t/m vrijdag bellen op nummer (0592) 32 52 05.

Hoe werkt de Thuismeten-app?

U vult de meetwaarden (van uw hartslag, bloeddruk en gewicht) in de Thuismeten-app. De ingevoerde gegevens zijn direct zichtbaar voor de verpleegkundige van het Medisch Service Centrum NAAST. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Als er bijzonderheden zijn, nemen zij gelijk contact met u op.

Beeldbellen

Met de Thuismeten-app is het ook mogelijk om te beeldbellen. U praat dan met de verpleegkundige van NAAST of met uw hartfalenverpleegkundige via het scherm van uw smartphone, tablet of computer.