J.L. Hindriks-Jansen

Fysiotherapeut

Hindriks-Jansen, J.L.
Aandachtsgebied(en): Aandachtsgebieden: fysiotherapie bij hartpatiënten en sportrevalidatie

In het WZA werken we met een enthousiast team van fysiotherapeuten. We hebben veel fysiotherapeutische specialisaties in huis, zoals kinder- en bekkenfysiotherapie, manuele therapie en psychosomatische fysiotherapie. Als het nodig is, dragen we patiënten aan elkaar over. Zo kunnen we u een optimale behandeling geven, waarbij we ook veel aandacht hebben voor de mens achter de patiënt.

De fysiotherapeuten van het WZA behandelen u tijdens een opname, poliklinisch of in revalidatiedagbehandeling en werken nauw samen met vrijwel alle afdelingen en poliklinieken van het ziekenhuis. Op de afdeling is een goede onderlinge werksfeer met respect voor elkaars professionaliteit. Het is kortom een fijne plek om te werken.

  • Kliniek: fysiotherapie bij hartpatiënten
  • Polikliniek: hartrevalidatie, revalidatie na een voorste kruisband-operatie, sportrevalidatie, lasertherapie, shockwave-therapie, algemene fysiotherapie
  • Multidisciplinaire poli: herniapoli

 

BIG-registratie
Het BIG-nummer van J.L. Hindriks-Jansen is: 99034003404

BIG staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. De Wet BIG is ervoor om patiënten te beschermen tegen ondeskundig handelen. Bevoegde zorgverleners die vallen onder de Wet BIG, staan met hun BIG-nummer geregistreerd in het BIG-register.

 

Afdeling(en):

Hindriks-Jansen, J.L.