I.J.E. Paas

Researchverpleegkundige

Paas, I.J.E.
Aandachtsgebied(en):

Sinds 2007 werk ik als researchverpleegkundige voor de vakgroep Interne geneeskunde in het WZA. Binnen de vakgroep werken we mee aan (inter)nationaal onderzoek op het gebied van borst-, darm- en prostaatkanker en veneuze trombose.

In mijn werk houd ik mij bezig met het organiseren, coördineren en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Tijdens mijn spreekuur kunt u mij treffen voor voorlichting of het uitvoeren van onderzoeksactiviteiten (zoals bloedonderzoek, vragenlijsten of metingen). Geen dag is hetzelfde en wat ik me ’s ochtends voornam te gaan doen komt er soms toch niet van. Door een flexibele en praktische houding hoop ik dat u deelname aan een onderzoek niet als belastend ervaart. De meeste onderzoeksactiviteiten plannen we samen met andere afspraken. Soms wordt u thuis bezocht als u niet naar het ziekenhuis kunt komen.

Door de jaren heen is een vast researchteam ontstaan met een goede onderlinge samenwerking. Dat vertaalt zich in een prettige, open benadering naar u, waarin voor het onderzoek vaak in korte tijd van alles geregeld kan worden.

De neuzen van alle teamleden staat uw kant op en wij houden altijd uw belang op de voorgrond. Daarom werk ik met veel plezier in het WZA.

 

BIG-registratie
Het BIG-nummer van I.J.E. Paas is: 39025416330

BIG staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. De Wet BIG is ervoor om patiënten te beschermen tegen ondeskundig handelen. Bevoegde zorgverleners die vallen onder de Wet BIG, staan met hun BIG-nummer geregistreerd in het BIG-register.

Afdeling(en):

Paas, I.J.E.