R. Visser

Gipsverbandmeester

Visser, R.
Aandachtsgebied(en): Aandachtsgebieden: kinderorthopedie en orthopedische hulpmiddelen, diabetische voeten en amputaties, traumatologie

Sinds 2010 werk ik als gipsverbandmeester in het WZA. Daarvoor was ik zelfstandig gipsverbandmeester in verschillende ziekenhuizen in Noord-Nederland. De keuze voor het WZA was snel gemaakt; er is veel aandacht voor kinderorthopedie, en ook het draaien van een zelfstandig spreekuur voor de traumatologie maken mijn werk erg boeiend. De afwisseling tussen een pasgeboren baby met een voetafwijking en de ouder wordende mens met botbreuken, zorgt er bovendien voor dat elke dag weer anders is.

In mijn werk ondersteun ik veel verschillende specialisten. Er zijn korte lijnen, er is veel overleg en we kijken bij elkaar mee om samen de beste behandeling en methode te bepalen. Dat maakt het WZA tot een plezierige werkplek.

Mijn specialisatie is het behandelen van patiënten met 'diabetische voeten', door hun wonden te ontlasten met gipstechnieken. De samenwerking met de vaatchirurgen, revalidatieartsen en orthopedische schoenmakers maken het teamwork sterk en compleet! Doordat ik onderwijs geef en onderzoek doe naar deze behandeling zetten we het WZA goed op de kaart.

Afdeling(en):

Visser, R.