Edwin Muller
SEH-arts
Marjolein
Patiënt
 

Plaats uw waardering op ZorgkaartNederland

Bent u patiënt van het WZA (geweest)? Wij hopen dat u naar wens bent behandeld. U zou het Wilhelmina Ziekenhuis Assen zeer helpen als u ons een beoordeling wilt geven op de website ZorgkaartNederland.nl.

Op ZorgkaartNederland.nl kunnen patiënten een ziekenhuis en/of een specialist beoordelen door zes onderwerpen een cijfer te geven.

Naast de cijfers kunnen patiënten ook een toelichting geven. Bezoekers van de site kunnen deze waarderingen lezen en aangeven of zij de beoordeling nuttig vinden. Zo helpt ZorgkaartNederland de patiënten hun ervaringen in de zorg te delen. 

>> Klik hier om uw waardering te plaatsen op de website van ZorgkaartNederland


>> U kunt op ZorgkaartNederland ook individuele specialisten beoordelen. Zoek daarvoor op de naam van de specialist en daarbij de zoekterm 'Assen'. Dus bijvoorbeeld 'Jansen Assen'. Als u op de persoonlijke pagina van de zorgverlener bent, kunt u met de oranje knop uw waardering invoeren.

Goede zorg

De maatschap Chirurgie van het WZA wijst patiënten sinds begin 2012 actief op het bestaan van de website en vraagt de patiënten hier hun beoordeling achter te laten. "Het is voor ons belangrijk te weten hoe patiënten over ons denken", verklaart chirurg Bas Vierhout zijn enthousiasme voor ZorgkaartNederland. "We doen ons best om goed voor de patiënten te zorgen. Door middel van een beoordeling op ZorgkaartNederland kunnen patiënten laten weten hoe zij deze zorg waarderen. Met goede beoordelingen van patiënten kunnen we daarnaast bij de zorgverzekeraars aantonen dat het belangrijk is dat het Wilhelmina Ziekenhuis Assen blijft bestaan."

Verbeteren

De raad van bestuur en de medische staf staan positief tegenover ZorgkaartNederland. Stafbestuursvoorzitter en chirurg Wim Bleeker: "Het zegt iets wanneer honderd mensen een waardering achterlaten. Ook wanneer waarderingen niet allemaal positief zijn, want dat betekent dat we weten waarop we ons kunnen verbeteren."

Alvast hartelijk bedankt voor uw feedback!