Naar hoofdinhoud Naar footer

I. Suurd-Liebe

Diëtist

Aandachtsgebieden(en): Aandachtsgebieden: diabetes, hart- en vaatziekten, oncologie

Sinds 1980 werk ik met veel plezier in dit ziekenhuis. De lijnen zijn erg kort, de sfeer is er prima, fijne collega’s in het team en dagelijks gesprekken met veel verschillende en soms kwetsbare patiënten. Als team van ervaren diëtisten − gezamenlijk hebben we meer dan honderd jaar ervaring − zijn wij de specialisten op het gebied van voeding en staan wij klaar voor de patiënt van Assen en omgeving.

Goede voeding is de basis voor een goede gezondheid. Ook bij ziekte draagt goede voeding bij aan een sneller herstel en minder terugval. Goede voeding draagt ertoe bij dat het risico op vallen van oudere patiënten afneemt, dat er minder vaak decubitus (doorliggen) ontstaat en dat wonden sneller herstellen na een operatie. Door goede voeding zijn er minder complicaties en kunnen patiënten sneller naar huis.

Ik vind het plezierig om tijdens de ziekenhuisopname met de patiënt te overleggen, zodat er een persoonlijk voedingsadvies gegeven kan worden, afgestemd op de persoon, rekening houdend met zijn of haar medische voorgeschiedenis, en voor zover haalbaar zijn of haar wensen en voorkeuren. Ook op het diëtetiekspreekuur voor mensen met diabetes en/of chronische nierziekten ga ik graag met u in gesprek voor een optimaal en passend voedingsadvies. Eén keer per maand verzorg ik de presentatie over gezonde voeding bij de informatieochtend over hart- en vaatziekten. Buiten het ziekenhuis participeer ik in de werkgroep diëtetiek-oncologie van het IKNO (Integraal Kankercentrum Noordoost-Nederland). 

Suurd-Liebe, I.

Diëtist

suurd-ina

Aandachtsgebieden(en): Aandachtsgebieden: diabetes, hart- en vaatziekten, oncologie

Sinds 1980 werk ik met veel plezier in dit ziekenhuis. De lijnen zijn erg kort, de sfeer is er prima, fijne collega’s in het team en dagelijks gesprekken met veel verschillende en soms kwetsbare patiënten. Als team van ervaren diëtisten − gezamenlijk hebben we meer dan honderd jaar ervaring − zijn wij de specialisten op het gebied van voeding en staan wij klaar voor de patiënt van Assen en omgeving.

Goede voeding is de basis voor een goede gezondheid. Ook bij ziekte draagt goede voeding bij aan een sneller herstel en minder terugval. Goede voeding draagt ertoe bij dat het risico op vallen van oudere patiënten afneemt, dat er minder vaak decubitus (doorliggen) ontstaat en dat wonden sneller herstellen na een operatie. Door goede voeding zijn er minder complicaties en kunnen patiënten sneller naar huis.

Ik vind het plezierig om tijdens de ziekenhuisopname met de patiënt te overleggen, zodat er een persoonlijk voedingsadvies gegeven kan worden, afgestemd op de persoon, rekening houdend met zijn of haar medische voorgeschiedenis, en voor zover haalbaar zijn of haar wensen en voorkeuren. Ook op het diëtetiekspreekuur voor mensen met diabetes en/of chronische nierziekten ga ik graag met u in gesprek voor een optimaal en passend voedingsadvies. Eén keer per maand verzorg ik de presentatie over gezonde voeding bij de informatieochtend over hart- en vaatziekten. Buiten het ziekenhuis participeer ik in de werkgroep diëtetiek-oncologie van het IKNO (Integraal Kankercentrum Noordoost-Nederland). 

Afdeling(en)

suurd-ina