De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van het WZA zijn uitstekend. Je kunt rekenen op 

  • 8,33% vakantietoeslag in mei
  • eindejaarstoeslag van 8,33% in december
  • pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • premiekorting bij diverse verzekeraars

Verder bieden wij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, WZalaCarte genaamd. Hieronder vallen onder meer een fietsregeling, extra vergoeding van studiekosten en extra verlof.

Het WZA valt onder de cao Ziekenhuizen. Voor medisch specialisten is de AMS-regeling van toepassing.

Personeelsvoorzieningen

Personeelsvereniging
In het WZA is een actieve personeelsvereniging 'voor medewerkers door medewerkers' die verschillende activiteiten organiseert zoals sportwedstrijden, culturele excursies en creatieve workshops. Ook verhuren zij drie vakantiebungalows.

Restaurant
Het WZA-restaurant biedt een standaard lunchassortiment met een saladebar, soep, broodjes, tosti's en warme snacks. 's Avonds kun je er een warme maaltijd eten tegen personeelsprijzen. Er zijn regelmatig themadagen waarop een speciaal menu wordt geserveerd.

Gratis online cursussen
Alle medewerkers en specialisten hebben toegang tot een breed aanbod van gratis e-learningmodules. De onderwerpen variëren van Office tot persoonlijke effectiviteit, en van social media tot conflicthantering.

WZA Mazzels
Op vertoon van je medewerkerspas krijg je korting bij de Wilhelmina Apotheek op producten die zonder recept verkrijgbaar zijn. Ook kun je voordelig een sportabonnement afsluiten bij De Bonte Wever.

Gratis parkeren
Er is gratis parkeergelegenheid voor medewerkers op loopafstand van het ziekenhuis.