Vacature VRIJWILLIGER BUITENDIENST

Vacaturenummer FAC 18-08

8 uur per week, tussen 07.30 en 11.30 uur

Aanvang per 1 november 2021

 

Vrijwilliger
Voor de buitendienst

Bent u graag actief in de buitenlucht bezig? Bent u 's ochtends beschikbaar en wilt u betekenisvol werk doen? Wordt dan vrijwilliger buitendienst bij het WZA!

De afdeling
Persoonlijke aandacht voor de patiënt is voor het WZA een belangrijk beleidsdoel. Doordat het ziekenhuis klein is, kan het een persoonlijke, vriendelijke sfeer uitstralen. Het inzetten van niet-professionele hulpverleners kan hieraan een goede bijdrage leveren.

De functie
Wij zoeken vrijwilligers die in de buitendienst willen werken. U wordt met name ingezet om op de golfkar te rijden op het parkeerterrein van het WZA en naar onze parkeerplaats bij de NAM. Daarnaast verricht u diverse hand- en spandiensten op het WZA-terrein. Bijvoorbeeld door hulp te bieden aan patiënten die slecht ter been zijn door ze van en naar de auto te begeleiden en in en uit een rolstoel te helpen, etc. U bent het visitekaartje van het WZA!

Wij vragen
Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, bent u in het bezit van rijbewijs B. U hebt een gastvrije houding en een dienstverlenend karakter. U ziet het als uw hulp gewenst is en u handelt daarin ook pro actief. U bent minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar, bij voorkeur de maandag-en de vrijdagmiddag.

Daarnaast herkent u zich in onderstaande WZA-competenties:

  • Klantgericht
  • Samenwerkingsgericht
  • Vernieuwings-/ontwikkelingsgericht
  • Kostenbewust


Wij bieden

Als vrijwilliger bij het WZA heeft u een betekenisvolle en sociale rol. Daarnaast heeft u recht op het volgende:

  • Een kleine vergoeding voor de reiskosten;
  • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen, zoals bijvoorbeeld een agressietraining;
  • Een jaarlijks uitje met alle vrijwilligers.
  • Kerstgeschenk
  • Dienstkleding


Sollicitatieprocedure

Heeft u interesse gekregen? Leuk! Dan ontvangen we uw cv en motivatie graag uiterlijk 31 oktober. U kunt deze richten aan de afdeling PO&O. De sollicitatiegesprekken plannen we in overleg. Solliciteren kan door een mail te sturen naar evelyn.reilingh@wza.nl

Informatie
Heeft u naar aanleiding van de vacature nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Evelyn Reilingh, teamleider receptie. Zij is te bereiken via (0592) 32 50 13.