Naar hoofdinhoud Naar footer

Dokter in de zaal: alles over huidkanker

dinsdag 21 mei 2024

Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Ieder jaar krijgen ruim 80.000 mensen te horen dat ze een vorm van huidkanker hebben. En dat aantal neemt al jaren toe. Dat merken dermatologen Annemieke Fongers, Wim Venema en Ype Faber van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen ook in de praktijk.

In deze editie van Dokter in de Zaal gaan zij dieper in op het onderwerp huidkanker. Ze vertellen of en hoe je veilig kunt zonnen en waaraan kun je zien of een plekje op je huid misschien huidkanker is. Ook vertellen ze hoe de verschillende vormen van huidkanker te behandelen zijn.

Deze informatieve avond is onderdeel van de talkshowserie Dokter in de Zaal, die DNK en het WZA samen organiseren. Tijdens zo’n talkshowavond vertellen WZA-zorgverleners in heldere taal wat het betekent als jij of je naaste een bepaalde ziekte of aandoening krijgt. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Wat: Talkshow Dokter in de Zaal over huidkanker

Waar: De Nieuwe Kolk in Assen. 

Wanneer: Dinsdag 21 mei 2024 om 20.00 uur

Tickets: een kaartje kost 8 euro per persoon en als u lid bent van de bibliotheek 4 euro. Kaarten kunt u bestellen via de website van De Nieuwe Kolk.