Naar hoofdinhoud Naar footer

Geen patiëntenpas meer in het WZA

Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen maakt met ingang van maandag 4 juli niet meer gebruik van de WZA-patiëntenpas. Voor identificatie vragen we u altijd om een geldig legitimatiebewijs.

De patiëntenpassen werden op steeds minder afdelingen in het ziekenhuis gebruikt. Daarom is nu besloten om de patiëntenpas af te schaffen. Wel blijven we u altijd vragen om een geldig identiteitsbewijs, zoals een rijbewijs, paspoort, ID-kaart of vreemdelingendocument.

Komt u voor het eerst in het WZA? Dan vragen we u zich in te schrijven bij de receptie in de centrale hal. Daarbij vragen we u altijd om een geldig identiteitsbewijs. Ook maken we een foto van u voor in uw dossier.

MijnWZA

U kunt uw gegevens raadplegen en aanpassen via het digitale patientendossier MijnWZA. Het is belangrijk dat uw juiste gegevens bij ons bekend zijn. Bent u onlangs verhuisd? Of hebt u een andere huisarts of apotheek? Of hebt u een nieuw telefoonnummer of e-mailadres? Laat het ons weten. U kunt uw gegevens doorgeven bij de receptie in de centrale hal. Ook kunt u zelf een deel van uw persoonlijke gegevens aanpassen via MijnWZA.