Naar hoofdinhoud Naar footer

Raad van toezicht WZA benoemt nieuwe leden

De raad van toezicht van het WZA heeft twee nieuwe leden benoemd, na een positief advies van de Ondernemingsraad, Verpleegkundige Staf, Stafconvent en het MT. De twee nieuwe toezichthouders zullen per 1 augustus 2023 deel uitmaken van de raad en bijdragen aan de missie en visie van het WZA.

De nieuwe leden raad van toezicht zijn:

  • Marian Mourits. Zij is gynaecologisch oncoloog, heeft ruime ervaring als toezichthouder en is werkzaam als hoogleraar gynaecologische oncologie bij het UMCG.

  • Wies van ’t Slot. Wies heeft internationale bedrijfskunde gestudeerd en heeft een achtergrond in de uitzendbranche. Ze is ondernemer en eigenaar van 365Werk.  

De raad van bestuur is verheugd over de komst van de nieuwe leden raad van toezicht en spreekt zijn vertrouwen uit in hun capaciteiten en betrokkenheid. De raad van toezicht en de raad van bestuur danken de huidige voorzitter, Eduard Klasen en lid Martin Sitalsing voor hun inzet in de afgelopen jaren. Zij treden af per 1 augustus a.s., vanwege het verstrijken van de zittingstermijnen.

Huidig lid Paulien Geerdink wordt per die datum de voorzitter van de raad van toezicht. De raad bestaat dan uit de voorzitter, de twee nieuwe leden en zittende leden Jo van Kalsbeek en Greetje de Grooth.

​​​​​​​​​​​​​​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer over de raad van toezicht