Naar hoofdinhoud Naar footer

Suzanne Kruizinga nominatie Mediavrouw 2019

Ons bestuurslid Suzanne Kruizinga is genomineerd voor de Vrouw in de Media Award Drenthe 2019! Daar zijn wij trots op. Om haar deze terechte benoeming te laten winnen, vragen wij u om op haar te stemmen!

Suzanne Kruizinga is een geboren mediavrouw. Sinds haar aantreden in 2017 als bestuurslid van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) heeft zij door haar aanwezigheid in de media meerdere actuele onderwerpen hoog op de (politieke) agenda weten te krijgen. Voorbeelden daarvan zijn de problemen in de acute zorg (Volkskrant, NRC) in Nederland en de knelpunten in de zorg voor kwetsbare ouderen.

Ontwikkelingen in de zorg stelt zij daarnaast kritisch aan de kaak in de blogs die ze schrijft op de website van het vakblad Zorgvisie. Opvallend feit: in 2019 én in 2018 stond een blog van Suzanne op nr. 1 in de top-10 van best gelezen blogs op Zorgvisie. 

Door haar goede relaties met de landelijke dagbladen en door haar mediagenieke optredens staat het WZA regelmatig in de schijnwerpers, én – belangrijker – wordt tot in de Tweede Kamer over actuele zorgonderwerpen gesproken!

 

Over de Award

De jaarlijkse Vrouw in de Media Awards zijn een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt. Met de awards willen zij  vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden. 

Door wie genomineerd

Naast de landelijke Vrouw in de Media Award, is er sinds een aantal jaar ook een Vrouw in de Media Award per provincie. Redacteuren, journalisten, programmamakers en publiek hebben tot 20 december namen voorgedragen op Vrouwindemedia.nl. Daarna is de jury aan de slag gegaan om tot een definitieve lijst met genomineerden te komen.

Stemmen

Tot en met donderdag 30 januari (23:59 uur) kan er via Vrouwindemedia.nl gestemd worden op de landelijke en regionale genomineerden. In de eerste week van februari trekt de organisatie het land in om in alle provincies de regionale awards uit te reiken. 

 

Breng uiterlijk 30 januari 2020 uw stem uit!

Ga naar www.vrouwindemedia.nl en breng uw stem uit!

Op de eerste pagina van de stemtool staan de foto's en namen van de landelijke genomineerden. U kunt deze eerste pagina ook overslaan.

Klik onderaan deze pagina op de knop Volgende. U komt dan op de pagina waar u per provincie kunt stemmen. Vink Drenthe aan, waarna u kunt stemmen op Suzanne Kruizinga, een van de tien Drentse genomineerden.