Ouder en Kind-centrum

Welkom op het Ouder en Kind-centrum!

Het WZA heeft een gloednieuw, modern Ouder en Kind-centrum. Ouders en hun kinderen kunnen daar zo veel mogelijk bij elkaar blijven als er iemand ziek is of onderzoeken moet ondergaan. Dit geldt ook voor een net bevallen moeder en haar pasgeboren kindje, zelfs als de één specialistische kraamzorg nodig heeft en de ander specialistische kinderverpleegkundige zorg. 

Maak een keuze voor Geboortezorg of Kindergeneeskunde door op een van de twee foto's hieronder te klikken.

Banner Geboortezorg

Banner Kindergeneeskunde

Victor Vleermuis

Op speurtocht!

Het WZA en het Asserbos horen bij elkaar. Daarom zijn in ons Ouder en Kind-centrum veel vrolijke en leerzame weetjes verstopt van de dieren in het Asserbos. We willen graag dat je, ook als je ziek bent, uit je bed komt om te spelen. Daarvoor hebben we een digitale speurtocht* gemaakt. Die kun je ophalen in de Play Store en de App Store. 

*Mede mogelijk gemaakt door Kiwanis en het Drents Landschap

Eefje Egel

Foto's zien van ons Ouder en Kind-centrum?

Maandag 2 november 2020 was de officiële opening van ons nieuwe Ouder en Kind-centrum. We zijn heel trots op en blij met de nieuwe kamers, de mooie kleuren, de frisse uitstraling en natuurlijk de uitstekende zorg die we hier kunnen leveren. Bent u nieuwsgierig? Bekijk hier alvast een paar foto's (klik hier).