Naar hoofdinhoud Naar footer

Vrienden van het WZA

De stichting Vrienden van het WZA zamelt geld in voor extraatjes voor patiënten. Dankzij de steun van vele donateurs heeft de stichting al veel projecten kunnen uitvoeren. Daarnaast organiseren de Vrienden jaarlijks een kerstmarkt en een voorjaarsmarkt.

De Vrienden zorgden onder andere voor een piano, een Baby Watch-systeem op de couveuseafdeling en een spelcomputer op de kinderafdeling. Ook droegen ze bij aan de inrichting van drie familiekamers en aan de Stilteruimte, waar patiënten, familieleden en bezoekers van het WZA 24 uur per dag terechtkunnen om in alle rust hun gedachten te ordenen en indrukken te verwerken.

Word donateur!

Wilt u donateur worden van de stichting Vrienden van het WZA? Voor slechts € 15,- per jaar (meer mag natuurlijk ook!) helpt u mee om het ziekenhuisverblijf voor onze patiënten nog prettiger te maken. Een machtigingsformulier is te vinden op de website van de Vrienden.
Mailen kan ook: vriendenvanhetwza@gmail.com

Lees meer

De Vrienden van het WZA hebben een eigen website waar hun projecten worden uitgelicht. Ook is er een filmpje te zien waarin oud-burgemeester Dineke van As en twee donateurs oproepen om de stichting te steunen. Ga daarvoor naar http://vriendenvanhet.wza.nl/.

Kaartje sturen?

Is een familielid of bekende van u opgenomen in WZA? Stuur hem of haar dan een echte wenskaart besteld via internet. Met iedere kaart steunt u de Stichting Vrienden van het WZA want de prijs van de kaart is inclusief een donatie van 50 cent. Via Kaartje2go kunt u stap voor stap een kaart uitkiezen, schrijven, adresseren en verzenden. Lees hier meer over het versturen van een wenskaart.

Contact

Stichting Vrienden van het WZA
Antwoordnummer 70
9400 VB Assen

http://vriendenvanhet.wza.nl/

Zakelijke gegevens

IBAN NL68 INGB 0656 1218 31
BIC INGBNL2A
Inschrijving KvK 41020445
RSIN (fiscaal nummer) 816654293