De Stilteruimte in het WZA is dag en nacht geopend voor patiënten, naasten en medewerkers. Iedereen kan hier terecht voor een moment van rust, bezinning, gebed of meditatie.

Laat u inspireren door de inrichting van de ruimte of door de spirituele literatuur. Er is gelegenheid om een kaarsje te branden en uw gedachten te uiten. Op de schrijftafel ligt een boek waarin u iets kunt schrijven. Voor islamitische gelovigen is er een gebedskleed en staat de richting van Mekka aangegeven.

Locatie

De Stilteruimte van het WZA bevindt zich in de centrale hal op de begane grond, naast de apotheek van het ziekenhuis.

Kaarsje branden

In de Stilteruimte is er gelegenheid om een kaarsje te branden. Bent u niet in de gelegenheid om het ziekenhuis te bezoeken en wilt u toch graag een kaarsje branden? Dan kunt u onze geestelijk verzorgers vragen om uit uw naam een kaarsje te branden in de Stilteruimte of aan het bed van een patiënt. Onder het kopje ‘Vragen?’ leest u hoe u met ze in contact kunt komen.

Vragen?

U kunt altijd ondersteuning van een geestelijk verzorger inroepen. Met de geestelijk verzorger kunt u in een vertrouwelijk gesprek uw gedachten delen. Zowel in het WZA, als in uw thuissituatie kunt u hier om vragen.

  • WZA – geestelijk verzorgers Ariëtte Lagendijk en Harriët Bergmans.
    Telefoon: (0592) 32 53 49
    E-mail: geestelijkverzorger@wza.nl

Kijk op www.gvthuis.nl voor een geestelijk verzorger bij u in de buurt.   

 

algem22 - september 2022