J. P. Berger

Gynaecoloog

Berger, J.P.
Aandachtsgebied(en): Medische aandachtsgebieden: gynaecologie in de volle breedte, en endometriose

Na het afronden van mijn opleiding (geneeskunde in Rotterdam en gynaecologie in Leuven) heb ik vijf jaar gewerkt als gynaecoloog in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Daar heb ik mij vooral bezig gehouden met endometriose. Endometriose is een chronische ziekte waarbij het endometrium ofwel baarmoederslijmvlies zich buiten de baarmoederholte bevindt. Ik draaide mee in het endometriosecentrum en heb daar onderzoek gedaan naar de diagnostiek van endometriose en daarnaast naar de voor- en nadelen van patient centered care.

Ik wilde graag weer meer als allround gynaecoloog werken en daarnaast wilde ik heel graag terug naar het Noorden. Ik vind het ook erg fijn om in een ziekenhuis te werken met korte lijnen en een goede sfeer. Dit alles komt voor mij perfect samen in het WZA.

 

BIG-registratie
Het BIG-nummer van J.P. Berger is: 69059027601

BIG staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. De Wet BIG is ervoor om patiënten te beschermen tegen ondeskundig handelen. Bevoegde zorgverleners die vallen onder de Wet BIG, staan met hun BIG-nummer geregistreerd in het BIG-register.

Afdeling(en):

Berger, J.P.