Vanwege de coronamaatregelen zijn er dit jaar geen voorlichtingsbijeenkomsten over borstvoeding meer in het WZA. Ben je zwanger en wil je meer weten over borstvoeding? Ter vervanging van de bijeenkomst over borstvoeding bieden we je een videopresentatie aan. 

Waar gaat het over?

We laten je zien hoe moedermelk wordt gemaakt, hoe borstvoeding in de praktijk gaat, hoe je kunt kolven en hoe je sommige moeilijkheden kunt voorkomen of oplossen.

De presentatie is gemaakt door Ineke Bakker, lactatiekundige van het WZA. ‘Het is geen professionele presentatie, maar ik wil je heel graag iets aanbieden. Zodat je je ondanks de coronamaatregelen goed kunnen voorbereiden op de borstvoeding. Hopelijk heb je hier iets aan! De film duurt ongeveer 1 uur en drie kwartier. Als dat te lang is, kun je de film misschien in stukjes bekijken. (We zijn bezig met een betere versie.)'

Geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail naar info-verlos@wza.nl en vul bij 'Onderwerp' in: 'link borstvoeding'. Dat is voldoende, er hoeft geen toelichting bij. Je krijgt dan van een medewerker van de afdeling Verloskunde een mail met een link naar de presentatie.