Naar hoofdinhoud Naar footer

Parkeren

Bij het ziekenhuis kunt u parkeren op de parkeerterreinen P1, P2 of P3. De parkeertarieven zijn als volgt:

  • Eerste 30 minuten gratis
  • Per minuut: 2,5 cent (starttarief € 0,50)
  • Maximaal € 6 per dag

Hoe kunt u betalen?

Betalen kan op verschillende manieren:

  • Maakt u gebruik van Stadsparkeren? Dan betaalt u op het WZA-terrein net zoals u dat gewend bent vanuit Stadsparkeren. U kunt direct doorrijden.
  • Met Ideal op uw telefoon via de QR-code op de achterkant van uw parkeerkaartje.
  • Bij de betaalautomaten bij de hoofdingang.

Nadat u uw dagkaartje heeft afgerekend, heeft u een kwartier de tijd om uit te rijden. De slagbomen op het parkeerterrein van het WZA herkennen uw kenteken. Dit betekent dat u uw parkeerkaart niet hoeft te gebruiken wanneer u, na betaling van het parkeergeld, het terrein wilt verlaten. De slagboom gaat automatisch open.

Kortingskaarten

Er zijn 2 mogelijkheden voor een kortingskaart: een 10-rittenkaart of een weekkaart.   

Een 10-rittenkaart kost € 27,50.  

Deze is 6 maanden geldig (vanaf de de eerste keer parkeren). Wanneer u regelmatig (10 keer) langer dan 2 uur bij het WZA moet parkeren is het goedkoper om een 10-rittenkaart te kopen. 

Een weekkaart kost € 17,50. 
Deze kaart is 7 dagen geldig. Hiermee kunt u 7 dagen lang onbeperkt in- en uitrijden. Dit is goedkoper dan wanneer u in 1 week vaker dan 9 keer 1,5 uur parkeert. U mag ook meerdere keren per dag parkeren. 

Parkeerplek invaliden

Bent u invalide? Dichtbij de ingang van het WZA hebben we voor u parkeerplekken gereserveerd. U mag daar gratis parkeren. Als u bij de receptie uw gemeentelijke Invalidenparkeerkaart (kopie) en uw parkeerticket laat zien, dan kunnen wij u parkeerticket afwaarderen. Heeft u een Stadsparkeren abonnement en wilt u gebruik maken van de korting? Dan dient u de kentekenherkenning uit te zetten voor uw bezoek. 

Halen en brengen

Het eerste half uur parkeren is gratis. Wanneer u iemand gaat afzetten of komt ophalen, kunt u binnen een half uur gratis het parkeerterrein afrijden.

Kaartje kwijt

Bent u het kaartje kwijt, vul dan uw kenteken in bij de betaalautomaat. Vervolgens kunt u betalen en uitrijden.

Even meerijden?

Er rijdt een golfkarretje rond op het terrein. Wilt u van uw auto naar de hoofdingang gebracht worden of andersom? U krijgt een gratis lift van onze vrijwilligers. Deze service is niet alleen voor mensen die slecht ter been zijn maar voor iedereen. Stap gerust in!

U kunt ook vooraf al een afspraak maken om van de parkeerplaats naar de hoofdingang gebracht te worden. Dit kunt u regelen met onze vrijwilligers via (0592) 32 54 39.