Naar hoofdinhoud Naar footer

Laserkliniek WZA

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur

Afspraak maken? Vragen?
(0592) 32 50 23
Afdelingsnummer

81

2-dsc_3817-patient-wachtkamer

Bij de Laserkliniek WZA kunt u terecht voor alle laserbehandelingen van uw huid. Bijvoorbeeld als u last hebt van ongewenste haargroei, rimpels, (acne) littekens, couperose (roodheid van uw huid), verwijde vaatjes, pigmentvlekken of schimmelnagels (kalknagels). Behandeling is mogelijk bij de Laserkliniek WZA. Door het uitgebreide aanbod heeft de Laserkliniek WZA een regiofunctie voor Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel.

Ervaren huidtherapeuten

De Huidlaserkliniek is een zelfstandig onderdeel van de polikliniek Dermatologie. Er werken ervaren huidtherapeuten die naast hun basisopleiding een training hebben gevolgd voor het uitvoeren van laserbehandelingen. Om kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen, werken de huidtherapeuten onder supervisie van de dermatologen. Bij een deel van de behandelingen zijn de dermatologen rechtstreeks betrokken. Zo kunt u er van op aan dat iedere behandeling medisch verantwoord is.

Behandelplan

Tijdens uw eerste bezoek maakt u kennis met de dermatoloog en/of huidtherapeut. Zij brengen uw huidproblemen zorgvuldig in kaart en bespreken welke behandelmogelijkheden er mogelijk zijn. Voordat we starten met de behandeling, maken we samen met u een persoonlijk behandelplan. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het eerste bezoek duurt ongeveer 40 minuten en kost 35 euro.  

Informatie

Het is belangrijk dat u weet waar u voor kiest. Daarom krijgt u tijdens uw eerste bezoek uitgebreide informatie over uw behandeling. Ook krijgt u duidelijke informatie voor de periode voor en na de behandeling. Als u vragen hebt, stel dan niet om die te stellen!

Kosten 

Tijdens uw eerste bezoek hoort u hoe duur de laserbehandeling in uw geval is. In hoeverre een laserbehandeling wordt vergoed, hangt af van uw (aanvullende) zorgverzekering.