Naar hoofdinhoud Naar footer

Patiëntenpanel

Voelt u zich betrokken bij ons ziekenhuis? Dan nodigen we u graag uit om lid te worden van ons patiëntenpanel. Uw ervaring en tips kunnen ons helpen om onze zorg- en dienstverlening te verbeteren.

Doet u mee?

Wij zijn voor het patiëntenpanel op zoek naar mensen die ervaringen hebben met het WZA. Dit kan zowel als patiënt zijn of als naaste van een patiënt (begeleider, mantelzorger, bezoek). U kunt zich aanmelden door het Aanmeldformulier WZA-patiëntenpanel in te vullen en te versturen. 

Hoe werkt het patiëntenpanel?

Als lid van het panel krijgt u 3 tot 5 keer per jaar via de mail een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. De vragenlijst kan bijvoorbeeld gaan over wachttijden, de website, het plannen van afspraken, de patiëntveiligheid of de maaltijden. Ook andere onderwerpen zijn denkbaar. 

Bij de vragen gaat het steeds over úw ervaringen, úw mening of úw wensen. Het invullen kost meestal zo'n 5 tot 15 minuten. De informatie die u geeft, wordt altijd anoniem verwerkt. U kunt op ieder moment aangeven of u wel of niet wilt meedoen.

Samen met de cliëntenraad

De cliëntenraad van het WZA maakt ook gebruik van het patiëntenpanel. Door vragen te stellen aan het panel kan de cliëntenraad er eenvoudig achter komen hoe patiënten en bezoekers denken over bepaalde onderwerpen in de zorg. Het panel kan de cliëntenraad zo helpen om op te komen voor de belangen van patiënten. 

Privacy 

Vanzelfsprekend worden uw persoonlijke gegevens beschermd. Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om u uit te nodigen voor een onderzoek of om daarover met u te communiceren. Door u aan te melden voor het patiëntenpanel geeft u hier toestemming voor. Het WZA gebruikt het mailadres niet voor commerciële doeleinden en zal het ook nooit aan derden doorgeven. Uw gegevens kunt u altijd laten wijzigen of laten verwijderen.