Naar hoofdinhoud Naar footer

Zorg voor het Noorden

Hier bundelen negen ziekenhuizen en drie ambulancediensten hun krachten voor jouw zorgloopbaan.

Zorg is mensenwerk. Teamwerk. Dat doen we hier in het Noorden zelfs over de grenzen van onze negen ziekenhuizen en drie ambulancediensten heen. Om de kwaliteit van de zorg ook in de toekomst te garanderen. En om jou als werkzoekende alle mogelijkheden voor een afwisselende loopbaan te bieden. In het mooiste beroep van de wereld. Samen. Toekomstgericht. Dat noemen we hier Zorg voor het Noorden.

Meer goed opgeleide zorgprofessionals

‘Zorg voor het Noorden’ staat voor de toekomst van (werken in) de zorg in Noord-Nederland. Het belangrijkste doel van onze samenwerking is het zorgen voor meer goed opgeleide zorgprofessionals in de ziekenhuiszorg.
  • Een baan die bij jou past
    Hier kiezen we niet voor onszelf, maar voor de zorg van ons allen. Door de kracht en omvang van onze samenwerking kunnen wij jou de uitdagende baan bieden die aansluit op jouw opleiding, ambities, werkervaring en leeftijdsfase. In de regio die jij wilt. Bij Zorg voor het Noorden vind je altijd de werkplek die past bij je levensfase. Ook als je wilt switchen of terugkeren naar de zorg.
  • Gezamenlijke opleidingen
    Omdat opleidingen steeds vaker gezamenlijk gefinancierd worden, zijn je mogelijkheden vrijwel grenzeloos. Al tijdens je opleiding kom je bij meerdere ziekenhuizen binnen. Je kunt dus proeven wat bij je past en als je eenmaal aan het werk bent, ook makkelijker switchen.

Eén voordeur

Hier ontmoet je op één plek twaalf organisaties voor ziekenhuiszorg. Bij Zorg voor het Noorden kom je via één voordeur bij twaalf organisaties voor ziekenhuiszorg binnen. Met duizenden collega’s van wie je kunt leren, op wie je terug kunt vallen en die jou van harte welkom heten. Samen staan wij voor de Zorg voor het Noorden.
Ontmoet de twaalf partners en bekijk openstaande vacatures:

Nieuw: alle vacatures op één plek!

Zorg voor het Noorden biedt sinds kort een vacaturesite, waarop je alle vacatures in de ziekenhuis- en ambulancezorg in Noord-Nederland kunt vinden.​ Dat is handig!