Oncologische zorg

Oncologische zorg in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Als u mogelijk te maken krijgt met kanker, kan dat voor veel ongerustheid zorgen. Natuurlijk wilt u dan zo snel mogelijk weten wat er met u aan de hand is. In het WZA staat ons oncologieteam op korte termijn voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van onder meer borstkanker, darmkanker, huidkanker, longkanker, prostaatkanker en gynaecologische kanker.

Goede begeleiding bij kanker

Als u kanker hebt, kan dat uw leven helemaal op z’n kop zetten. Lichamelijk gebeurt er van alles en vaak is er angst voor hoe het verder zal gaan. Word ik weer helemaal beter? Houd ik het allemaal wel vol? We zijn u graag tot steun.

>> Lees meer.Begeleiding bij kanker

Samen beslissen

Een onderzoek of behandeling mag alleen plaatsvinden met uw toestemming. Om weloverwogen ’ja’ of ‘nee’ te kunnen zeggen, moet u over voldoende infor­matie beschikken. Als u vragen hebt, bespreek die dan met uw arts. >> Lees meer

Samenwerking

Onder goede zorg verstaan wij ook: goede samenwerking met collega's in andere ziekenhuizen in de regio. Multidisciplinaire teams beoordelen de patiënt en zorgen dat de behandeling daar plaatsvindt waar de meeste ervaring bestaat. >> Lees meer.

Zorg dichtbij de patiënt

Hier komt natuurlijk ook wat tekst wat de hiermee bedoelen, al heb ik hier niet direct een beeld bij. In hoeverre verschilt dit van de tekst bij Goede begeleiding bij kanker?

>> Lees meer

 

Patiënttevredenheid

Wij doen ons uiterste best om u de best mogelijke zorg te leveren. Of wij daarin slagen bepaalt u. In dit artikel leest u de ervaringen van patiënte Cecile Panders (73). Zij werd behandeld voor borstkanker. >> Lees meer.