Pijnpoli

  • Openingstijden
    Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur (middagpauze tussen 12.30 en 13.00 uur)
  • Afspraak maken? Vragen? (0592) 32 53 09
  • Afdelingsnummer: 81
  • Wachttijd
    6 weken
Pijnpoli

Hebt u altijd of langere tijd veel pijn, dan kan dat een behoorlijk stempel drukken op uw leven. Chronische rugklachten of bijvoorbeeld zenuwpijn kunnen u ernstig beperken. Vaak kan de anesthesioloog op de pijnpoli iets voor u betekenen. De anesthesioloog neemt ruim de tijd voor u en doet altijd eerst uitgebreid onderzoek voordat eventueel gestart wordt met een behandeling.

Bent u al onder behandeling van bijvoorbeeld een neuroloog, chirurg of uroloog van het WZA, dan zijn de lijnen kort. Zij kunnen heel snel  overleggen met de anesthesioloog om te zien of een pijnbehandeling in uw situatie mogelijk is.

De anesthesiologen op de pijnpoli zijn gespecialiseerd in een aantal behandelingen. Eventueel kunnen zij u doorverwijzen naar een pijnpoli in een ander ziekenhuis.

Palliatieve pijnbestrijding

Bent u ernstig ziek, hebt u pijn en is er geen genezende behandeling meer mogelijk, dan kan uw arts u doorverwijzen naar de pijnpoli voor palliatieve pijnbestrijding. In overleg met uw huisarts of behandelend specialist probeert de anesthesioloog uw pijn te verlichten met medicijnen.