Naar hoofdinhoud Naar footer

Cliëntenraad

De cliëntenraad (CR) is onafhankelijk en zelfstandig en behartigt zo goed mogelijk de belangen van de patiënten in het ziekenhuis. Wij brengen de ervaringen en belangen van de patiënten over aan de raad van bestuur van het WZA. 

Contact

De mening van patiënten is belangrijk! Daarom staan er 1 keer per maand, op de woensdag aan het begin van de middag, leden van de cliëntenraad in de hal van het ziekenhuis. Ze gaan dan graag met u in gesprek.

Wilt u een ervaring of onderwerp bij ons onder de aandacht brengen? Neem dan contact met ons op. De CR behartigt het algemene belang van patiënten. Met individuele klachten kunt u terecht bij de ombudsfunctionaris van het WZA.

Hebt u ideeën over wat voor u belangrijk is voor de beste zorg, dan horen wij graag van u via het e-mailadres secretaris-clientenraad@wza.nl.

Ons patiëntenpanel

Om de belangen van de patiënt goed te blijven behartigen willen we graag patiënten benaderen via het online patiëntenpanel. Wilt u ook meedoen met dit panel, dan kunt u zich via deze link aanmelden. Een aantal keren per jaar zullen we u dan benaderen met een concrete vraag.