PalliArts is een app die landelijke en regionale informatie biedt over palliatieve zorg overal en op ieder moment.  De app ondersteunt de (huis)arts en anderen bij het verlenen van goede palliatieve zorg, afgestemd op de wensen van de patiënt en diens naasten.

Landelijke informatie in PalliArts

IKNL verzorgt de landelijke informatie. Dit omvat de samenvatting van de richtlijnen palliatieve zorg zoals deze op Pallialine staan. Dit geldt ook voor de informatie over regionale consultatieteams. Hier kunt u terecht voor vragen over complexe zorgsituaties. De consultatieteams zijn rechtstreeks te bellen vanuit PalliArts.

Regionale informatie in PalliArts

Participerende Netwerken Palliatieve Zorg, ondersteund door Fibula, verzorgen de informatie over het zorgaanbod in de regio, eventuele regionale transmurale afspraken en actuele informatie over beschikbare bedden in de hospices en palliatieve units.

Downloaden?

De app is is gratis te downloaden voor zowel iOS (Appstore) als Android (Playstore). Voor downloaden op de iPad selecteer dan 'alleen iPhone' in de zoekfunctie. Onderaan de app kunt u uw eigen regio selecteren.

PalliArts is een initiatief van het Netwerk Palliatieve Zorg Zuidoost-Brabant, ontwikkeld in samenwerking met het IKNL en deels gefinancierd door VGZ. Fibula ondersteunt dit initiatief. PalliArts is eigendom van IKNL.