Thuismeten bij hartfalen

Patiënten met hartfalen kunnen we in het WZA begeleiden met de thuismeten-app. U hoeft dan niet meer naar het ziekenhuis te komen voor de controle van gewicht, bloeddruk en hartslag. U doet thuis de metingen, en geeft ze - veilig - door met een speciale app, de Thuismeten-app. Om te kunnen meten, krijgt u de apparatuur thuis. Hebt u interesse in thuismeten of vragen? Bespreek het dan met uw hartfalenverpleegkundige, telefoon (0592) 32 52 05. 

Thuismeten bij hartrevalidatie

Hartrevalidatie kan u na een hartziekte helpen bij het vinden van een nieuw evenwicht, zowel lichamelijk als geestelijk. Om u zo goed mogelijk te begeleiden bij uw herstel, bieden we u de mogelijkheid van thuismeten. Via de Thuismeten-app, kunt u uw zorgverleners vanuit huis laten weten hoe het met u gaat. Kijk voor meer informatie op Thuismeten bij hartrevalidatie

Thuismeten bij COPD of astma

Als u COPD of astma heeft kunt u gebruik maken van de Thuismeten-app. Hiermee kunnen wij u, op afstand, begeleiden bij het omgaan met uw ziekte. We vragen u via de app hoe het met uw klachten gaat. Daarnaast stellen we u vragen over uw medicijngebruik. Uw zorgverleners beoordelen de gegevens die u invoert. Kijk voor meer informatie op Thuismeten bij COPD of astma.

Thuismeten met Onco-Connect

Met Onco-Connect kunnen we u begeleiden tijdens uw behandeling van kanker. We vragen u via de Thuismeten-app door te geven of u (nieuwe) klachten heeft. Uw zorgverleners beoordelen de ingevoerde gegevens en nemen contact op als dat nodig is. Daarnaast krijgt u in de Thuismeten-app ook informatie die u helpt u bij het leren omgaan met uw klachten en bevat concrete adviezen en tips. Kijk voor meer informatie op Thuismeten met Onco-Connect.

Thuismeten met Scopie-connect

Als u het advies krijgt om een coloscopie (darmonderzoek) te laten doen, kunnen we u met Scopie-Connect thuis vóór en na uw coloscopie begeleiden. U ontvangt dan via de app alle informatie om u goed voor te bereiden op het onderzoek. Ook houden we u na het onderzoek in de gaten. Kijk voor meer informatie op Thuismeten met Scopie-connect

Thuismeten met OK-connect

Als u een darmoperatie krijgt, kunnen we u thuis met OK-Connect vóór, tijdens en ná de operatie begeleiden. Het is belangrijk dat uw lichamelijke conditie vóór de operatie zo goed mogelijk is. Goede voeding, een stabiel gewicht en voldoende beweging horen hierbij. Hierdoor herstelt u beter. U ontvangt via de app alle informatie om u goed voor te bereiden op de operatie. Ook houden we u na het onderzoek in de gaten. Kijk voor meer informatie op Thuismeten met Ok-connect

Thuismeten met PDS-Connect

Wanneer u het prikkelbaar darm syndroom (PDS) heeft, zijn er verschillende behandelmethoden die een positief effect kunnen hebben op uw klachten. Om u zo goed mogelijk te begeleiden bij uw behandeling, bieden we u de mogelijkheid van thuismeten. Met een speciale app, de Thuismeten-app, kunt u uw zorgverleners vanuit huis laten weten hoe het met u gaat. Kijk voor meer informatie op Thuismeten met PDS-connect.

Thuismeten bij corona

Als u klachten heeft die horen bij corona, kunnen we u ook thuis de zorg en behandeling geven die u nodig heeft. Uw huisarts werkt bij deze behandeling nauw samen met het WZA. U houdt uw eigen gezondheid iedere dag goed in de gaten. We maken bij de behandeling gebruik van de Thuismeten-app van Luscii. Hiermee kunnen we, op afstand, controleren hoe het met u gaat. En u de zorg geven die u nodig heeft. Kijk voor meer informatie op Zorg bij corona thuis.

 

Beeldbellen

Met de Thuismeten-app is het ook mogelijk om te beeldbellen. U praat dan met de verpleegkundige via het scherm van uw smartphone, tablet of computer.