Naar hoofdinhoud Naar footer

Organisatie

Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen staat al meer dan 110 jaar voor veilige en vertrouwde zorg in de Drentse hoofdstad. Het is ons doel om de kwaliteit van leven te verbeteren van alle inwoners van Drenthe en in het bijzonder van de patiënten van ons ziekenhuis. Daarvoor leveren we de best mogelijke zorg op de juiste plek, en willen we voorkómen dat mensen ziek worden. Dat doen we in samenspraak met onze patiënten, de inwoners van Drenthe en betrokken zorgprofessionals binnen én buiten het WZA.

In de bekende Ziekenhuis top 100 staat het WZA al jaren bij de vijftien best presterende ziekenhuizen, en in 2019 zelfs op de derde plaats. Nog belangrijker vinden wij het echter dat onze patiënten tevreden zijn over de zorg die wij leveren. Gelukkig is dat zo: het WZA krijgt gemiddeld het rapportcijfer 8,6. Daar zijn wij blij mee en trots op! 

Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap staat hoog in ons vaandel. We willen onze medewerkers een plezierige werkplek bieden. Er heerst een informele sfeer en er is ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Verbeteren en vernieuwen is onlosmakelijk verbonden aan het werken in het WZA.