Patiëntenportaal

Via het patiëntenportaal van het WZA kunt u:

  • al uw afspraken inzien;
  • afspraken maken, annuleren of verzetten bij twee poliklinieken, namelijk Keel-Neus-Oorheelkunde (KNO) en Oogheelkunde; voor andere afspraken kunt u naar de betreffende polikliniek bellen;
  • uw adres, (mobiele) telefoonnummer en e-mailadres wijzigen;
  • digitale vragenlijsten invullen.

Inloggen op het patiëntenportaal

N.B. Ons patiëntenportaal is nog in de oude huisstijl van het WZA. Dit zal op termijn gemoderniseerd worden en dezelfde stijl krijgen als deze website.

U kunt inloggen op het patiëntenportaal met uw DigiD als u een geldige patiëntenpas van het WZA hebt óf als u bericht hebt gekregen dat er een vragenlijst voor u klaarstaat.
Wilt u inloggen voor uw kind? Doe dat dan met de DigiD van uw kind. Als u of uw kind deze nog niet heeft, kunt u er een aanvragen via de website van DigiD.

Heeft u of uw kind geen patiëntenpas? Kom dan, als u weer eens in het WZA bent, langs de receptiebalie. Dan maken wij er een voor u.

Toekomst

Het WZA is bezig om het patiëntenportaal uit te breiden. Zo is het de bedoeling dat u daar over enige tijd de gegevens uit uw patiëntendossier kunt inzien. Wij verwachten dat dit vanaf  begin 2020 (gedeeltelijk) mogelijk is.