MijnWZA

Wilt u gewoon thuis uw patiëntendossier inzien? Op een moment dat het u uitkomt? Bijvoorbeeld om een afspraak voor te bereiden? Met MijnWZA kan dat!

Toegang tot MijnWZA

Via onderstaande knop gaat u naar de inlogpagina van MijnWZA. Daar kunt u met uw DigiD inloggen. Inloggen met uw DigiD kan alleen wanneer u als patiënt bent ingeschreven bij het WZA.

Als u MijnWZA gaat gebruiken, aanvaardt u onze algemene voorwaarden.

U kunt inloggen met de DigiD-app of met een extra sms-controle. Houd daarom ook uw mobiele telefoon bij de hand.

Inloggen met een verwijsnummer

Ook met een verwijsnummer van uw huisarts kunt u inloggen in MijnWZA. U kunt dan eenmalig een afspraak maken. Na inloggen met een verwijsnummer hebt u geen toegang tot de rest van MijnWZA.   

De voordelen van MijnWZA

  • U kunt onderdelen van uw patiëntendossier inzien. Bijvoorbeeld uitslagen van onderzoeken en brieven aan uw huisarts.
  • U kunt vragen stellen aan uw arts (e-consult).
  • U krijgt online informatie over onderzoek en behandeling.
  • U ziet welke afspraken u hebt (gehad) en soms kunt u zelf een afspraak maken of wijzigen.
  • Als het nodig is, kunt u vóór uw afspraak vragenlijsten invullen.

Hoe ver zijn we?

In 2019 werken we er hard aan om MijnWZA voor alle patiënten in orde te maken. Voor patiënten van Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Gynaecologie, Interne geneeskunde, KNO, Oogheelkunde en Orthopedie is het al zover. In de loop van dit jaar volgen de andere afdelingen.

Wilt u meer weten?

Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Infoplein Digitale Zorg. De medewerkers van het Infoplein Digitale Zorg zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag tussen 12.30 en 14.30 uur. U kunt langslopen bij balie 2 van de receptie. Ook kunt u bellen naar telefoonnummer (0592) 32 55 44 of e-mailen naar digitalezorg@wza.nl.