MijnWZA

Wilt u gewoon thuis uw patiëntendossier inzien? Op een moment dat het u uitkomt? Bijvoorbeeld om een afspraak voor te bereiden? Met MijnWZA kan dat!

Toegang tot MijnWZA

Via onderstaande knop gaat u naar de inlogpagina van MijnWZA. Daar kunt u met uw DigiD inloggen. Inloggen met uw DigiD kan alleen wanneer u als patiënt bent ingeschreven bij het WZA.

Als u MijnWZA gaat gebruiken, aanvaardt u onze algemene voorwaarden.

U kunt inloggen met de DigiD-app of met een extra sms-controle. Houd daarom ook uw mobiele telefoon bij de hand.

Inloggen met een verwijsnummer

Ook met een verwijsnummer van uw huisarts kunt u inloggen in MijnWZA. U kunt dan eenmalig een afspraak maken. Na inloggen met een verwijsnummer hebt u geen toegang tot de rest van MijnWZA.   

De voordelen van MijnWZA

  • U kunt onderdelen van uw patiëntendossier inzien. Bijvoorbeeld uitslagen van onderzoeken en brieven aan uw huisarts.
  • U kunt vragen stellen aan uw arts (e-consult).
  • U krijgt online informatie over onderzoek en behandeling.
  • U ziet welke afspraken u hebt (gehad) en soms kunt u zelf een afspraak maken of wijzigen.
  • Als het nodig is, kunt u vóór uw afspraak vragenlijsten invullen.

Hoe ver zijn we?

In 2019 werken we er hard aan om MijnWZA voor al onze patiënten beschikbaar te maken. Op dit moment hebt u in ieder geval toegang tot het patiëntendossier van MijnWZA. Bent u patiënt bij KNO of Cardiologie, dan kunt u gebruikmaken van meer mogelijkheden van MijnWZA. In de loop van dit jaar volgen de andere afdelingen.

Wilt u meer weten?

Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Infoplein Digitale Zorg. De medewerkers van het Infoplein zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 12.30 en 14.30 uur, telefoonnummer (0592) 32 55 44. U kunt ook e-mailen naar digitalezorg@wza.nl.