Naar hoofdinhoud Naar footer

Vragenlijsten invullen

In MijnWZA staat bovenaan de button 'Vragenlijsten'. Hier staan vragenlijsten of dagboeken die u moet invullen als voorbereiding op uw afspraak. Eerder ingevulde vragenlijsten kunt u hier ook inzien.

Hoe werkt het?

Als uw zorgverlener een nieuwe vragenlijst voor u heeft klaargezet ontvangt u een e-mail. (Het is daarom van belang dat wij uw juiste e-mailadres hebben. Bij 'Mijn gegevens' kunt u controleren of dit het geval is.) 

Wanneer u inlogt, ziet u de vragenlijsten gelijk op de beginpagina van MijnWZA.

U kunt de vragenlijsten op uw computer invullen. Als u klaar bent drukt u op de button 'Verzenden'.

Tussenstop

Als u halverwege even wilt stoppen met invullen, kunt u de vragenlijst opslaan. Dit kan met de button 'Tussentijds opslaan'. Als u de vragenlijst weer opent, kunt u verder gaan waar uw bent gebleven. De zorgverlener ontvangt de vragenlijst pas als u alles heeft ingevuld en de vragenlijst heeft verzonden.

Let op!

Als u 15 minuten niets (merkbaar) doet in MijnWZA, wordt u automatisch uitgelogd. De link met DigiD wordt dan verbroken. Dit heeft te maken met veiligheid en privacy. Uw gegevens worden dan niet automatisch opgeslagen. Dit kan dus ook gebeuren als u tijdens het invullen van een vragenlijst 15 minuten niet typt.

Uitlegvideo

In onderstaande video laten we stap voor stap zien hoe u vragenlijsten invult en bekijkt in MijnWZA.